Nomad Workspace

Projekt

Nomad Workspace ligger i de tidligere retsbygninger på Nørrebro i København. Nomad tilbyder 2500 kvm professionelt arbejdsområde, der kombinerer private kontorer, åbne kontorlokaler, arbejdsstuer, en café, fællesområder, mødelokaler og arrangementer.

Ved hjælp af arkitekten Natalia Sanchez åbnede Nomad Workspace sine døre i marts 2016. Natalia Sanchez's designtilgang er eksternt inspireret og internt drevet, og er inspireret af en stor passion for kultur og håndværk. Innovative lag af farver, tekstur og funktion definerer det smukke historiske miljø på Nomad Workspace. Nomad Workspace er en skandinavisk fortolkning af det internationale kontorfællesskab (shared workspace): moderne og farverig, men alligevel diskret.

I 2019 opdaterede Nomad Workspace deres interiør og byggede en udendørs terrasse, der tilbyder gæsterne i spiseområdet at bruge udendørfaciliteterne om sommeren. Under denne makeover inviterede Nomad Workspace Nuura til at byde ind med en idé til ny belysning i flere rum med fokus på de områder, der er åbne for offentligheden og gæsterne.

Hos Nuura er vi glade for at se mange af vores design i forskellige rum på Nomad Workspace, hvilket giver medlemmerne og de besøgende behageligt lys og noget nyt at udforske.

  • Belysningsidé og koncept: Nuura
  • Producent: Nuura
  • Produkter: Blossi 8, Blossi Table Black, Liila 12 Optic, Miira 6 Opal, Miira 4 Opal, Liila 1 Large, Apiales 9 Satin Black, Miira Wall Opal & Apiales 18 Satin Black
  • Designer: Sofie Refer
  • Fotograf: Søren Staun Petersen